Specialité: Lunch Pinksterzondag & Weespers aan de Wand

Op eerste Pinksterdag serveren wij vanaf 12.00 uur een fantastisch lunchmenu in vier gangen. Omdat het Weespers aan de Wand is, krijgt u tussen de gangen door de tijd om ateliers en kunstenaars te bezoeken.  Bij ons in het restaurant exposeert Weesper GERARD PRENT met twee grote schilderijen.

LUNCHMENU  € 39.00 p.p.

  • Blini, kreeft, crême fraiche en kaviaar
  • Lentesalade met avocado, appel, Bayonne ham, ei en met zalm uit onze eigen rookkast
  • Bombe van kalfshaas, gevuld met krokante zwezerikjes, langoustinestaartjes en asperge & peterseliemousseline
  • Café Gourmande

Pinksteren: Expositie Gerard Prent

Eerste pinksterdag is er voor de 20ste keer weer de kunstmanifestatie Weespers aan de Wand, met door heel Weesp open ateliers en kunst op locatie. Om alle werken te zien én heerlijk culinair te genieten organiseert de Rotary het ‘rondje restaurants’. Verdeeld over de restaurants Bloom, Castrique en Minevitus wordt een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert geserveerd.  Tussen de de gerechten door krijgt u tijd om de Weesper kunst te bewonderen. Voor dit driegangenmenu schrijft u zich in bij de Rotary.

Tijdens Weespers aan de Wand hebben wij Gerard Prent gevraagd om in ons restaurant te exposeren. Hij zal eerste Pinksterdag ook aanwezig voor het beantwoorden van vragen. U kunt bij ons apart reserveren voor Gerard Prent. Wij serveren u dan het volledige driegangenmenu en geven u tussendoor de tijd om de kunstenaars van Weespers aan de Wand te bezoeken.

Aanvang aperitief 12.00 uur. Nagerecht wordt geserveerd om ca. 15.00 uur.

Prijs p.p. € 42.00 (incl. aperitief)

VASTE GASTEN EERST!

Een beetje beetje onhandig populistisch, zo lijkt het. Maar met de lopende restaurantactie van AH, willen we graag laten weten dat wij voor gasten die geen gebruik maken van deze actie tafels vrij houden.  We vragen uw wel te reserveren, en zullen u ontvangen met een heerlijk aperitief van onze stichting “Tot behoud van”.

Vooral vrijdags en zaterdags: even bellen!

 

 

VITY TERUG VAN ESCAPADE!

Vity heeft een paar maanden buiten gespeeld bij Alain Caron. Waar hij zijn bijdrage heeft geleverd aan het opzetten van zijn nieuwe restaurant. Heel leuk en zeer nuttig, zeker met het oog op een aanstaand groot avontuur! Wat dat inhoudt, verklappen we nu nog niet….
We eerst graag vertellen dat Vity weer voor u kookt en uw gastheer is bij Minevitus.