Moderne Franse streekgerechten

Familierestaurant Minevitus serveert traditionele en regionale Franse gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Malse Aubrac runderhaas bijvoorbeeld en biologische eendenlever of coquilles Saint Jacques en truffels in alle seizoenen. Stuk voor stuk topproducten die in een sterrenrestaurant niet zouden misstaan. We werken nu eenmaal graag met prachtproducten. Natuurlijk met oog voor oorsprong, duurzaamheid en dierenwelzijn.

Minevitus kookt naar het seizoen en heeft een dagelijks wisselend menu. Daarnaast hebt u de keuze uit à la carte van klassiekers waaruit u zelf een 3 of 4 gangenmenu kunt samenstellen.

Specialité

Nieuwe AH-restaurantactie gestart!

Ook Restaurant Minevitus doet dit jaar weer mee aan de restaurantactie. De benodigde zegels spaart u van 18 april t/m 14 mei bij uw boodschappen bij Albert Heijn. Met 10 zegels heeft u een volle spaarkaart. En elke volle kaart geeft t/m 29 oktober recht op een tweede driegangenmenu gratis (exclusief drankjes of toevoegingen).

Spaart u geen zegels? Voor u houden wij speciaal tafeltjes vrij, maar reserveer wel tijdig.

Pinksteren: Weesper Gerard Prent aan de Wand

Eerste pinksterdag is er voor de 20ste keer weer de kunstmanifestatie Weespers aan de Wand, met door heel Weesp open ateliers en kunst op locatie. Om alle werken te zien én heerlijk culinair te genieten organiseert de Rotary het ‘rondje restaurants’. Verdeeld over de restaurants Bloom, Castrique en Minevitus wordt een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert geserveerd.  Tussen de de gerechten door krijgt u tijd om de Weesper kunst te bewonderen. Voor dit driegangenmenu schrijft u zich in bij de Rotary.

Tijdens Weespers aan de Wand hebben wij Gerard Prent gevraagd om in ons restaurant te exposeren. Hij zal eerste Pinksterdag ook aanwezig voor het beantwoorden van vragen. U kunt bij ons apart reserveren voor Gerard Prent. Wij serveren u dan het volledige driegangenmenu en geven u tussendoor de tijd om de kunstenaars van Weespers aan de Wand te bezoeken.

Aanvang aperitief 12.00 uur. Nagerecht wordt geserveerd om ca. 15.00 uur.

Prijs p.p. € 42.00 (incl. aperitief)

VAKANTIEMENU 3 GANGEN € 39.00

Pate en croute de campagne, uit eigen keuken

Lauwwarme salade van groene en witte asperges, Buratta, kiwi en limoenblad

Kabeljauw rugfilet, zure room en saffraan

Kalfswang, gekonfijt, krokant gebakken, saus van gebakken ui

Onze Franse boerderijkazen

Clafoutis a la minute uit de oven, met appel, karamelsaus en ijs apart

 

VASTE GASTEN EERST!

Het is een beetje onhandig populistisch, zo lijkt het, maar nu de AH actie weer aan de gang gaat, is het belangrijk om te weten dat we voor onze gasten die daar geen gebruik van maken, tafels vrij houden.
Wel belangrijk is even te reserveren, dan kunnen we plaats ook echt voor u vrijhouden en
zullen wij u ontvangen met een heerlijk aperitief van onze stichting “tot behoud van”
Vooral vrijdags en zaterdags: even bellen!

 

 

KONINGSDAG: ORANJE GETINT

Een Oranje aperitief wordt u aangeboden door onze stichting: “tot behoud van”
Vity is vandaag Oranje gezind!

 

VITY TERUG VAN ZIJN ESCAPADE !

Vity heeft weer een paar maanden buiten gespeelt. Hij heeft bij Alain Caron zijn bijdrage geleverd aan het opzetten van hun nieuwe restaurant. Heel leuk en nuttig, als voorbereiding op het grote avontuur! Binnenkort meer daarover!
Nu is hij opnieuw uw gastheer bij Minevitus.

 

reserveren

Wij koken naar het seizoen en hebben een maandelijks wisselende kaart