Moderne Franse streekgerechten

Familierestaurant Minevitus serveert traditionele en regionale Franse gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Malse Aubrac runderhaas bijvoorbeeld en biologische eendenlever of coquilles Saint Jacques en truffels in alle seizoenen. Stuk voor stuk topproducten die in een sterrenrestaurant niet zouden misstaan. We werken nu eenmaal graag met prachtproducten. Natuurlijk met oog voor oorsprong, duurzaamheid en dierenwelzijn.

Minevitus kookt naar het seizoen en heeft een wisselend menu.

Specialité

VITY ’S BISTROMENU

3 gangen € 39.00
4 gangen € 47.00

 

VOORGERECHT € 15.00
Gepofte zomerbietjes, gerookte ricotta, waterkerscoulis, oesterblad, limekaviaar, citrussalsa, Kletskopjes met piment d’Espelette en mandarijnolie.

Met naar keuze:
Zalm uit onze rookkast OF confit van gans en gerookte eendenborst

TUSSENGERECHT € 15.00
Fricassée van doperwt, tuinboon, stokbonen met algenbladerdeeg, reductie bouillon van zoete Cevennes ui, 63° eidooier met béarnaise van zuring.

Met naar keuze:
Coquilles Saint Jacques en kreeft OF kwartel

HOOFDGERECHT € 25.00
Vity’signatuur op z’n Provençaals met o.a. tomaat, courgette, aubergine, artisjok, ui, fregola, aardappel, pequillos en zwarte knoflook.

Met naar keuze:
Kalfswang en runderhaas OF kabeljauw OF gefrituurde buratta.

KAZEN € 12.00
Onze Franse boerderijkazen, 5 stuks met Membrillo en notenbrood

DESSERTS € 10.00
Huisgedraaid bio vanille roomijs met chocoladetaart crumble en PX stroop
Verrine van “Tarte au citron” , olie van citroenmelisse , lime kaviaar en ras el hanout
Crème brûlée van geitenmelk en bio vanille. Ode aan Joop Braakhekke
Vity’s chocolademousse carrousel, per tafel te bestellen.

 

Hebt u een allergie? Laat het even weten.

reserveren

Wij koken naar het seizoen en hebben een maandelijks wisselende kaart