Moderne Franse streekgerechten

Familierestaurant Minevitus serveert traditionele en regionale Franse gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Malse Aubrac runderhaas bijvoorbeeld en biologische eendenlever of coquilles Saint Jacques en truffels in alle seizoenen. Stuk voor stuk topproducten die in een sterrenrestaurant niet zouden misstaan. We werken nu eenmaal graag met prachtproducten. Natuurlijk met oog voor oorsprong, duurzaamheid en dierenwelzijn.

Minevitus kookt naar het seizoen en heeft een dagelijks wisselend menu. Daarnaast hebt u de keuze uit à la carte van klassiekers waaruit u zelf een 3 of 4 gangenmenu kunt samenstellen.

Specialité

Vity terug van Escapade

Nou ja, escapade, escapade. Dat klinkt misschien wat zwaar. Vity heeft een paar maanden buiten gespeeld bij Alain Caron, en zijn bijdrage geleverd aan het opzetten van het nieuwe familierestaurant Café Caron.  Dat was heel leuk en erg leerzaam, en vooral zeer nuttig met het oog op het aanstaande avontuur dat wij bij onszelf op het menu hebben gezet.

Grote veranderingen staan op stapel, maar welke verklappen we nu nog even niet…

…alleen dat Vity vanaf nu weer uw chef-kok en gastheer is bij Minevitus!

 

Tijdelijk gesloten wegens verbouwing

Tot zeker eind juni zijn we tijdelijk gesloten wegens verbouwing. We noemden dit eerder al ons grote avontuur, en ja, er gaat heel wat veranderen. Alleen maar ten goede, natuurlijk. Wat en hoe precies, houden we toch nog even voor onszelf. Dat kent u wel een beetje van ons. Maar ach, aan het opdienen van de pomme primeur of andere heerlijkheden, gaat ook heel wat voorbereiding vooraf.

Na de verbouwing verwelkomen we u weer graag in ons vernieuwde restaurant.

Wilt u de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

reserveren

Wij koken naar het seizoen en hebben een maandelijks wisselende kaart