Menu Eerste Kerstdag

AMUSES met een glas Bulle de Blanquette
Crème van zwarte bonen, kruimel van chorizo, tomaatpoeder,krokante olijf
BBQ  spitskool, hangop, gepekelde citroen, Ras el Hanout
Macaron van geroosterd brood, gerookte paling, nootmuskaat, zeewaterkaramel

VOORGERECHT
Krik-krak van pecannoot, Waldorfsalade, Weesper honing, vinaigrette, crème van citroengras met langoustines, pekelvlees, en een krulletje  bio eendenlever

TUSSENGERECHT
Ravioli’s  van rode biet, ricotta, Dulse zeewier, lavendel mayonaise, granaatappel en zacht gegaarde Coquilles Saint Jacques

HOOFDGERECHT
Runderhaas van de Vlaamse rode os, wang, nek, schorseneren à la crème met een touch van witte chocolade, zwarte ui, wintertruffel, gefermenteerde knoflook, eigen jus met ietsje bittere chocolade

KAAS
Crunch van pompoen, Pierre Robert kaas, mandarijn en bieslookolie

DESSERT
Croustillant van trio peer: aardpeer, Doyenne du Comice en kweepeer
Gezouten karamel, moerbei jam, huis gedraaid roomijs met Madagascar vanille en olie van rozemarijn en kruidnagel

KOFFIE  met lekkernijen van Holle Bolle Gijs

 

Prijs menu p.p. inclusief aperitief, amuses en spoom  € 79.50
Wijnarrangement € 35.00 (bobarrangement € 22.00)

Hebt u een allergie of speciaal dieet? Graag tijdig aangeven.

 

Op 22, 23 en 26 december is het menu ook te bestellen als:

3 GANGEN  €  49.50 (voor, hoofd, dessert)
4 GANGEN  €  59.50 (voor, tussen, hoofd, dessert)